نویسنده:
آیا تا به حال با الگوی کندلی روبرو شدهاید که قدرت بالایی داشته باشد و بتواند حرکت قیمت را تغییر دهد؟ کندل اینگالفینگ یکی از کندل استیک های تحلیلی قدرتمند در تحلیل تکنیکال است که توانایی شناسایی نقاط کلیدی تغییر روند را به شما میدهد. اگر میخواهید بدانید چگونه این الگو میتواند شما را در مسیر معاملات موفق هدایت کند، همراه ما باشید تا به بررسی دقیق این الگو بپردازیم.
کندل اینگالفینگ (Engulfing) یک الگوی دو کندلی در تحلیل تکنیکال است که برای پیدا کردن نقاط بازگشتی استفاده میشود. در بولیش اینگالفینگ (اینگالفینگ صعودی) کندل صعودی کاملا بدنه کندل نزولی قبلی را پوشش میدهد و نشان دهنده احتمال رشد قیمت است. ولی در بیریش اینگالفینگ (اینگالفینگ صعودی)، کندل نزولی بدنه کندل صعودی قبلی را در بر میگیرد و احتمال کاهش قیمت را نشان میدهد. کندل اینگالف با نام کندل پوششی نیز شناخته میشود.
انواع کندل اینگالفینگ عبارتند از:
در ادامه به بررسی بیشتر موارد ذکر شده میپردازیم.
در صورت علاقه نیز میتوانید مقاله کندل استیک چیست را نیز مطالعه کنید.
کندل اینگالفینگ صعودی در تحلیل تکنیکال معمولا در پایان یک روند نزولی شکل میگیرد و احتمال بازگشت بازار به سمت صعودی را نشان میدهد. در این حالت کندل دوم که صعودی است، به طور کامل بدنه کندل نزولی قبلی را میپوشاند.
این حالت اغلب به عنوان سیگنال خرید در نظر گرفته میشود، مخصوصا زمانی که با افزایش حجم معاملات همراه باشد.
کندل اینگالفینگ نزولی در پایان یک روند صعودی ظاهر میشود و نشانه احتمال بازگشت بازار به سمت نزولی است. در این حالت کندل دوم که نزولی است، بدنه کندل صعودی قبلی را به طور کامل در برمیگیرد.
این الگو معمولا به عنوان سیگنال فروش شناخته میشود، به خصوص اگر در نزدیکی محدودههای مقاومتی شکل گیرد.
یکی از کارهایی که هر تریدری باید در اوایل فعالیت خود در بازار فارکس انجام دهد، تمرین بررسی و پیدا کردن الگوهای کندلی است. اینکار باعث میشود شما بتوانید چارت و الگو ها را بهتر شناسایی کنید و به راحتی آینده بازار را پیش بینی کنید. برای پیدا کردن کندل اینگالف در چارت باید به دنبال انتهای روندها در نمودارهای قیمتی بگردید و بعد از آن به دنبال الگوی اینگالف، بعد از آن میتوانید واکنش قیمت به تشکیل این الگو را مشاهده کنید تا بتوانید استراتژی خود را بر اساس آن بهینه کنید.
در الگوی engulfing صعودی نقطه ورود بالای کندل صعودی و در نزدیکی سطح حمایت قرار دارد، زیرا احتمال تغییر روند به سمت صعود وجود دارد. در الگوی اینگالفینگ نزولی نقطه ورود در پایین کندل نزولی و در نزدیکی سطح مقاومت تعیین میشود که احتمال کاهش قیمت را نشان میدهد. استاپ لاس خود را نیز میتوانید با کمی فاصله در پشت الگوی اینگالفینگ قرار دهید.
برای تیک پرافیت هم معامله گران میتوانند از سطوح فیبوناچی یا سطوح حمایت و مقاومت بعدی برای برداشت سود استفاده کنند.
کندل اینگالفینگ الگویی دو کندلی در تحلیل تکنیکال است که برای نشان دادن تغییرات روند بازار استفاده میشود. این الگو در بازارهایی مثل فارکس، سهام و ارزهای دیجیتال به معامله گران کمک میکند تا نقاط بازگشت یا ادامه حرکت قیمت را شناسایی کنند. در این مقاله ویژگیهای الگوی اینگالفینگ، تفاوتهای آن با سایر الگوها، نحوه ترکیب با شاخصهای تحلیلی و کاربرد آن در بازههای زمانی مختلف بررسی شده است. شناخت دقیق این الگو میتواند به معاملهگران کمک کند تا تصمیمهای بهتری بگیرند و معاملات خود را با دقت بیشتری مدیریت کنند.
امتیاز خود به این مطلب را ثبت کنید
دیدگاه شما بعد از تایید در سایت نمایش داده خواهد شد
نظرات حاوی الفاظ رکیک، توهین، شماره تلفن و موبایل، آدرس ایمیل، عقاید سیاسی، نام بردن از مسئولین و امثالهم تایید نمیشود.
هنوز کسی نظری ثبت نکرده!