سیف بروکر

معرفی رگوله‌ی فاین ام اِی

سیف بروکر
سیف بروکر
۱۴۰۳/۳/۱۸

FINMA یک نهاد دولتی سوئیسی است که مسئولیت اصلی آن شامل نظارت، قانون‌گذاری و ارزیابی عملکرد بانک‌ها، شرکت‌های بیمه، بورس‌ها و فروشندگان اوراق بهادار و همچنین سایر شرکت‌های مالی است. کارگزاری‌های معتبر فارکس عموماً برای دریافت رگوله فعالیت در سطح اروپا به دنبال دریافت این رگوله هستند. ما در این مقاله به صورت کامل رگولاتوری Finma را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

رگولاتوری FINMA

رگولاتوری FINMA تنظیم کننده مستقل بازارهای مالی سوئیس است که توسط بانک مرکزی این کشور راه‌اندازی شده است و وظیفه اصلی آن نظارت بر بانک‌ها، شرکت‌های بیمه، موسسات مالی، طرح‌های سرمایه‌گذاری جمعی، مدیران دارایی‌ها و شرکت‌های مدیریت صندوق سرمایه‌گذاری است. که وظیفه آن حمایت از سرمایه‌گذاران، وام‌گیرندگان و شاکیان مؤسسات مالی است. FINMA مسئول است تا از عملکرد مؤثر شرکت‌ها در بازارهای مالی سوئیس اطمینان حاصل کند. FINMA علاوه بر وظیفه اصلی خود به عنوان یک نهاد مستقل که بر رعایت قوانین بازار مالی نظارت می‌کند، دارای اختیارات نظارتی نیز می‌باشد، همچنین این سازمان وظیفه داوری را نیز بر عهده دارد.

رگولاتوری finma
رگوله finma توسط سازمان Swiss Financial Market Supervisory Authority صادر می‌شود.

اصول فعالیت نظارتی FINMA از طریق قانون نظارت بر بازار مالی و مقررات اجرایی آن و همچنین قوانین و مقررات بازار مالی تعریف شده است که پیرو قوانین وضع شده توسط خود این سازمان، قوانین دولتی، قوانین مجلس، قوانین جهانی و همچنین قوانین بانک مرکزی سوئیس است. در بخش بازار مالی، مسئولیت کلی پروژه‌های نظارتی در سطح قوانین و احکام شورای فدرال بر عهده وزارت دارایی فدرال (FDF) و دبیرخانه دولتی امور مالی بین‌المللی (SIF) است که با همکاری سازمان FINMA در سوئیس و بر شرکت‌های فعال در این کشور اعمال می‌شود.

اهداف Finma

همان‌طور که گفته شد Finma به عنوان یک سازمان نظارتی هدفش این است که با نظارت کامل بر عملکرد و رفتار شرکت‌هایی که تحت رگوله آن قرار گرفته‌اند، شرایط امنی را برای سرمایه‌گذاران فراهم کرده و از حقوق آنها دفاع کند. Finma با انجام بازرسی‌های دائمی سعی دارد تا همه جوانب شرکت‌های ارائه دهنده خدمات مالی را مورد بررسی قرار می‌دهد و در صورت هرگونه تخلفی، اخطارهای خود را هم به شرکت اعلام کرده و هم به صورت عمومی منتشر می‌کند تا کاربران بدانند که مثلاً بروکری که در آن فعالیت می‌کنند چه نوع رفتار مالی را دارد. تا در صورت نیاز بتوانند پول خود را از آن بروکر خارج کنند. به صورت کلی اهداف Finma به شرح زیر است.

  • FINMA وضع احکام و قوانین مالی بر شرکت‌هایی که رگوله این سازمان را دریافت کرده‌اند.
  • FINMA ممکن است بخشنامه‌هایی صادر کند که رویه‌های نظارتی خود را تعیین کرده و آن‌ها را برای همه فعالان بازار روشن کند، این بخشنامه‌ها که دستورالعمل‌های شفاف مالی هستند ممکن است در زمان‌های مختلف تغییر کند.
  • FINMA مسئول نظارت بر کلیه اقدامات مالی است که شرکت‌ها انجام می‌دهند و می‌تواند بدون هیچ محدودیتی بازرسی‌های گسترده و حسابرسی‌های کاملی را از اسناد این مجموعه‌ها انجام دهد.
  • FINMA تخصص خود را برای کمک به تهیه نسخه پیش نویس قوانین و احکام شورای فدرال فراهم می‌کند.
  • FINMA نظارت می‌کند تا قوانین مالی سوئیس و قوانین مالی اتحادیه اروپا به صورت کامل روی شرکت‌های تابع اجرا شود.
  • FINMA وظیفه دارد تا همه اقدامات مهم برای حفظ حقوق مصرف کنندگان را بدون محدودیت انجام دهد.
  • FINMA وظیفه رسیدگی به شکایت سرمایه‌گذاران از شرکت‌های مالی، جریمه شرکت‌ها و در صورت نیاز لغو مجوز فعالیت آنها را بر عهده دارد.
  • کاری که FINMA انجام نمی‌دهد
  • FINMA چارچوب قانونی را برای فعالیت‌های نظارتی خود تعیین نمی‌کند.
  • تصویب قوانین به عهده پارلمان است، در حالی که شورای فدرال مسئول صدور احکام است.

کدام بروکرها رگوله Finma دارند؟

FINMA یکی از معتبرترین رگولاتوری‌های جهان است که بیش از 500 موسسه مالی مختلف از جمله کارگزاری‌های سهام و فارکس توانسته‌اند مجوز فعالیت آن را دریافت کنند. ما در ادامه چند بروکر معتبر تحت رگوله FINMA را به شما معرفی خواهیم کرد.

  • Dukascopy: یک بانک آنلاین سوئیسی است که شرایط معاملات سهام و فارکس را نیز در پلتفرم معاملاتی خود فراهم کرده است و دفتر مرکزی آن در ژنو، سوئیس قرار دارد و همچنین دارای دفاتری در ریگا و توکیو با بیش از 300 کارمند است.
  • Swissquote: یک گروه بانکی سوئیسی است که متخصص در ارائه خدمات مالی و تجاری آنلاین مانند سهام و فارکس است. سهام این گروه مالی از 29 مه 2000 در بورس SIX سوئیس با نماد "SQN" درج شده است. دفتر مرکزی گروه در گلند، سوئیس واقع شده است.
  • Saxo Bank: ساکسو بانک یکی از معتبرترین بانک‌های خصوصی جهان و همچنین کارگزاری‌های بازار سهام و فارکس است که دفتر آن در دانمارک قرار دارد ولی توانسته این رگوله را نیز دریافت کند.
  • IG Group: یک هلدینگ بزرگ سرمایه‌گذاری است که در زیرمجموعه خود بروکری با همین نام برای ارائه خدمات معاملات سهام و همچنین بازار فارکس دارد.
  • CornerTrader: یک کارگزاری بازارهای مالی است که معاملات سهام، فارکس، CFD، معاملات آتی، ارزهای دیجیتال ETP و ... را به کاربران خود ارائه می‌دهد.

بررسی رگوله finma بروکر

برای بررسی اینکه ببینید بروکر شما توسط Finma رگوله شده است یا خیر دو راه دارید. یکی اینکه خود بروکرهای رگوله شده عموماً لینک و شماره مجوز را در سایت خود قرار می‌دهند. شما با کلیک روی آن لینک می‌توانید به صفحه اصلی مجوز بروکر در رگولیشن Finma بروید و صحت آن را مشاهده کنید.

بررسی رگوله فاینما بروکر
برای بررسی رگوله فاینما باید اسم بروکر موردنظر خود را در سایت این رگولاتوری اد کنید.

روش دوم این است که به وب سایت Finma مراجعه کرده، وارد بخش سرچ شوید و همانطور که در تصویر بالا می‌بینید، بروکر خود را جستجو کنید. در این حالت اگر بروکر شما توسط این سازمان رگوله شده باشد می‌توانید کلیه مشخصات و شرایط آن را مشاهده کنید.

نتیجه گیری مقاله رگوله Finma

در این مقاله با رگوله Finma آشنا شدیم و فهمیدیم که این مجموعه یک سازمان دولتی در سوئیس است که وظیفه آن قانون‌گذاری، نظارت و ارزیابی عملکرد شرکت‌هایی است که خدمات مالی را به کاربران خود ارائه می‌دهند. عموماً کارگزاری‌های فارکس برای فعالیت در سوئیس یا در حوزه اروپا این رگوله را دریافت می‌کنند. رگوله Finma از سطح کیفی و عملکردی قوی برخوردار است و شما می‌توانید به بروکرهایی که این رگوله را دریافت کرده‌اند اعتماد کنید.

دیدگاه کاربران درمورد رگوله فاین ام اِی

دیدگاه شما بعد از تایید در سایت نمایش داده خواهد شد