سیف بروکر

معرفی رگوله‌ی اِی اس آی سی

سیف بروکر
سیف بروکر
۱۴۰۳/۳/۱۸

سازمان Australian Securities & Investments Commission که به اختصار ASIC نامیده می‌شود، یک نهاد قانونی رگولاتوری در استرالیاست که بر فعالیت‌های شرکت‌های مالی در این کشور نظارت می‌کند. این رگوله که برخی از بروکرهای فارکس برای تضمین ارائه خدمات و کسب اعتبار خود دریافت می‌کنند. جزء رگوله‌های مهم و قابل اطمینان در سطح جهان است که عملکرد نظارتی مناسبی روی رفتار مالی بروکرهای فارکس و شرکت‌های مالی دارد. ما در این مقاله قصد داریم به صورت کامل رگولاتوری ASIC را مورد بررسی قرار دهیم.

نهاد سازمانی ASIC

ASIC در سال 1991 به عنوان کمیسیون اوراق بهادار استرالیا (ASC) شروع به کار کرد و جایگزین کمیسیون ملی شرکت‌ها و اوراق بهادار (NCSC) و دفاتر امور شرکت ایالت‌ها و مناطق تابعه شد.

رگولاتوری asic
Joseph Longo رئیس سازمان ASIC می‌باشد.

در سال 1998 مسئولیت حمایت از مصرف کننده در بازنشستگی، بیمه و اخذ سپرده را بر عهده گرفت و این سازمان به کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه‌گذاری استرالیا تغییر نام داد. نقش، وظایف و اختیارات ASIC در قانون کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه‌گذاری استرالیا در سال 2001 (قانون ASIC) تعیین شده است. در سال 2010 ASIC مسئولیت‌های بیشتری را برای تنظیم شرکت‌های متولی، اعتبار مصرف کننده و کارگزاری مالی و نظارت بر معاملات در بازارهای دارای مجوز استرالیا، اوراق مشتقه و آتی بر عهده گرفت. از ژوئیه 2019، کارکنان تحت قانون ASIC به کار گرفته می‌شوند و تضمین می‌کند که ما افرادی را جذب کرده و نگه می‌داریم که توانایی‌هایی برای ارائه نتایج بازار بهبود یافته برای همه استرالیایی‌ها داشته باشند.

سازمان ASIC

سازمان ASIC در سال 2001 تحت قانون نظارت بر شرکت‌های مالی غیر دولتی در استرالیا تأسیس شده و یک نهاد کامل مستقل است که قصد دارد تا به حفظ، تسهیل و بهبود عملکرد سیستم مالی در نهادهای سرمایه‌گذاری بپردازد. ASIC می‌تواند بر پایه قانون تصویب شده در سال 2019 در سازمان اوراق بهادار و سرمایه‌گذاری استرالیا، روی تمام جزییات مالی شرکت‌ها خدمات دهنده نظارت داشته باشد و در صورت نیاز اقدام به جریمه آن‌ها کند. ASIC با تعدادی از انجمن‌های نظارتی بین‌المللی مهم از جمله سازمان بین‌المللی کمیسیون‌های اوراق بهادار (IOSCO) همکاری دارد و یکی از امضاکنندگان موافقت‌نامه‌های همکاری بین‌المللی از جمله یادداشت تفاهم چندجانبه IOSCO و یادداشت‌های تفاهم دوجانبه است که سبب می‌شود ارتباط مناسبی برای رسد فعالیت‌های مشکوک مالی توسط شرکت‌های خدمات دهنده از جمله رگوله‌ها در سراسر جهان پیدا کند.

اهداف رگوله ASIC

سازمان ASIC به عنوان یک نهاد بسیار قدرتمند وظیفه تنظیم قوانین و نظارت بر عملکرد کلیه شرکت‌های فعال در حوزه مالی به غیر از بانکداری را دارد. یکی از مهم‌ترین اهداف رگوله ASIC نظارت بر رگوله‌های فارکس و صرافی‌های ارز دیجیتال است. هر شرکتی که می‌خواهد به کاربران در استرالیا خدمات مالی ارائه کند یا یک شعبه برای فعالیت داخلی یا بین‌المللی در استرالیا داشته باشد، باید تحت نظارت ASIC فعالیت کند. ASIC به طور مستمر بر کلیه عملکردهای شرکت‌های ارائه دهنده خدمات مالی نظارت کامل دارد. هدف اصلی ASIC به عنوان یک رگولاتور، دفاع از حقوق سرمایه‌گذاران و ایجاد شرایط امن برای آنهاست. نظارت‌های مستمر ASIC سبب می‌شود تا شرکت‌های تابع نتوانند تخلفی در زمینه‌های مالی انجام دهند و حق سرمایه‌گذاران حفظ شود.

کدام بروکرها رگوله ASIC دارند؟

سازمان ASIC بر بیش از 500 شرکت مختلف نظارت دارد و به طور مستمر فعالیت آنها را رسد می‌کند، اما به طور کلی اگر بخواهیم بروکرهای که دارای رگوله ASIC هستند و به ایرانیان خدمات می‌دهند را بشناسید، باید به فهرست زیر مراجعه کنید:

  1. C Markets؛
  2. FP؛
  3. TMGM؛
  4. GO Markets.

4 بروکر بالا تحت نظارت رگوله ASIC می‌باشند.

نحوه بررسی رگوله ASIC بروکر

برای بررسی شماره مجوز و صحت بروکری که ادعا می‌کند رگوله ASIC را دارد، دو روش امکان‌پذیر است. یکی در خود سایت بروکر عموماً لینکی که به درگاه اصلی ASIC مربوط می‌شود قرار داده شده تا کاربران با کلیک رویان بتوانند به سایت ASIC رفته و صفحه اختصاصی آن بروکر را مشاهده کنند. روش دوم جستجو در میان شرکت‌های رگوله شده در خود سایت ASIC است.

بروکرهایی که رگوله asic دارند
برای بررسی اینکه بروکر شما رگوله asic را دارد یا خیر می‌توانید اسم بروکر خود را در سایت این رگولاتوری سرچ کنید.

برای این کار به این وب سایت بروید، در بخش جستجو مانند تصویر زیر نام کارگزاری مدنظرتان را سرچ کنید، صفحه مربوط به رگوله و کلیه موارد مهمی که مربوط به آن بروکر است برای شما بالا می‌آید و می‌توانید صحت رگوله بروکر را بسنجید.

خلاصه مطلب مقاله رگوله ASIC:

همانطور که در این مقاله متوجه شدید، سازمان ASIC یک رگولاتوری معتبر استرالیایی است که پایه‌های آن در سال 1991 گذاشته شده است و در سال 2001 تحت قوانین نظارتی بر شرکت‌های مالی که توسط دولت استرالیا تصویب شده است، وظیفه نظارت بر عملکرد شرکت‌های خدمات دهنده در امور مالی غیر بانکی را بر عهده دارد. رگوله ASIC یکی از رگوله‌های سطح بالا و معتبر در حوزه فارکس است و بروکرهایی که بتوانند این رگوله را دریافت کنند، جزء بروکرهای قابل اطمینان تلقی می‌شود.

دیدگاه کاربران درمورد رگوله اِی اس آی سی

دیدگاه شما بعد از تایید در سایت نمایش داده خواهد شد