رگوله SVGFSA یک سازمان نظارت و به اصطلاح رگولیشن بروکرهای فارکس و شرکتهای مالی غیر بانکی است که در سال 2021 در کشور سنت وینسنت به عنوان یک رگوله منطقه آفشور فعالیت خود را آغاز کرده است. اعتبار سازمان SVGFSA در سطح متوسط قرار دارد و میتواند نظارت کافی روی فعالیت شرکتهای دارای شعبه در سنت وینسنت و گرنادینها (Saint Vincent and the Grenadines) را داشته باشد.
نهاد سازمانی SVGFSA در سال 12 نوامبر سال 2012 توسط قانون پارلمان سنت وینسنت و گرنادینها موجودیت پیدا کرد. طی این قانون، سازمانی تشکیل شد که بر تمامی فعالیتهای شرکتهای مالی بینالمللی و غیر بانکی که میخواهند مجوز فعالیت از این منطقه دریافت کنند نظارت داشته باشد. طبق ماده 33 قانون خدمات مالی سنت وینسنت و گرنادینها، این سازمان وظیفه تنظیم، نظارت و توسعه بخشهای خدمات مالی غیر بانکی در کشور سنت وینسنت و گرنادینها را بر عهده دارد. بخش دیگر وظایف این سازمان، انطباق قوانین تصویب شده توسط دولت این کشور با فضای فعالیت مالی شرکتهای بینالمللی است تا هم بتواند قوانین حاکم را اجرا کرده و هم مشکلات قانونی در مسیر سرمایهگذاری خارجی از طریق ایجاد بنگاههای بینالمللی در این جزیره را رفع کند. طبق ماده 105 قانون مدیریت مالی در سنت وینسنت، این سازمان موظف است ظرف مدت 1 تا 3 روز کاری، مجوز مربوطه فعالیت برای شرکتهای مالی بینالمللی را صادر کرده و همچنین به طور کامل و خدمات آن شرکت نظارت داشته باشد تا بتواند از حقوق سرمایهگذاران در برابر تخلفات شرکتها حمایت کند.
سازمان SVGFSA از ترکیب سه نهاد خدمات مالی بینالمللی FSA، بخش تعاونی وزارت دارایی، بخش نظارت و ارزیابی شرکتهای خصوصی در سنت وینسنت تشکیل شده تا از ترکیب این سه مجموعه یک سازمان بینالمللی برای نظارت و قانونگذاری بر فعالیت شرکتهای مالی ایجاد شده است. دقت کنید که گاهی SVGFSA با نام اختصاری FSA نیز شناخته میشود و از طریق یک هیئتمدیره ادامه میشود که بهتر است برای درک بیشتر SVGFSA نگاهی عمیق به ساختار عملیاتی آن بیاندازیم:
هیئتمدیره مسئولیت هماهنگی کلی و جهتگیری استراتژیک FSA را بر عهده دارد که متشکل از افراد باتجربه در زمینههای تخصصی مختلف مانند مالی، حسابداری، حقوق و بیمه است. ترکیب هیئتمدیره به شرح زیر است:
FSA با سازمانهای زیر همکاری دارد و حتی گاهی تبادلات فنی و اطلاعاتی با این مجموعهها دارد:
SVGFSA طی این فرایند توانسته به یک رگوله نسبتاً قابل اطمینان در منطقه آفشور تبدیل شود، هرچند که قدرت نظارتی و اعمال جرائم و حتی بازرسیان هنوز در سطح رگولههای سطح 1 جهان نیست اما به طور کلی میتوان به بروکرهایی که دارای رگوله SVGFSA هستند اعتماد کرد.
مأموریت FSA نظارت و تنظیم عملیات نهادهای مالی غیر بانکی مشخص، و ارتقای ثبات، آگاهی عمومی و اعتماد عمومی نسبت به عملیات شرکتهای مالی دارای مجوز است. این رگوله یک رویکرد نظارتی مبتنی بر ریسک را اتخاذ میکند تا اطمینان حاصل کند که مؤسسات تحت نظارت آن، تخلفی ندارد میشوند و در صورت سرپیچی از قوانین، بتواند به موقع آنها را شناسایی نماید. SVGFSA همچنین از استانداردهای بینالمللی زیادی در سیستم نظارتی خود استفاده میکند که مهمترین آنها شامل IFRS، CAMELS، PEARLS. BASEL I و برخی از اجزای بازل II، IACS-ICPs است.
FSA به ایجاد ثبات مالی توجه دارد تا اطمینان حاصل کند که مؤسسات به خوبی نظارت میشوند و تهدیدها و خطرات در حال ظهور شناسایی شده و به موقع و موثر عمل میکنند. یک سیستم مالی باثبات برای دستیابی به سایر اهداف قانونی حفظ اعتماد بازار، حمایت از مصرف کنندگان و کاهش جرائم مالی کلیدی است.
در ادامه فهرستی به شما ارائه خواهیم کرد که در حال حاضر دارای رگوله SVGFSA هستند اما دقت داشته باشید که به دلیل ماهیت نظارتی، ممکن است هر لحظه این فهرست تغییر کند یا حتی بروکری از لیست مجاز این رگوله حذف شود.
فهرست کامل شرکت هایی که SVGFSA بر آنها نظارت دارد بیش از 200 مورد است اما اینها بروکرهایی هستند که به کاربران ایرانی داخل کشور خدمات میدهند و همچنین دارای رگوله SVGFSA میباشند.
برای بررسی شماره مجوز و صحت مجوز بروکری که ادعا میکند توسط SVGFSA رگوله شده است دو راه وجود دارد. عموماً بروکرها لینک متصل به سایت رگوله را در یکی از صفحات سایت خود قرار میدهند، شما با کلیک روی آن لینک به صفحه رگوله SVGFSA هدایت خواهید شد و تمامی مشخصات رگوله بروکر را میبینید.
روش دوم این است که نام بروکر را در این صفحه (https://svgfsa.com/company-name-search/) جستجو کنید تا ببینید که آیا بروکر شما واقعاً توسط این سازمان رگوله شده است یا خیر.
در این مقاله با سازمان رگولاتوری SVGFSA آشنا شدیم، این سازمان یک رگولاتوری سطح متوسط در منطقه آفشور است که در کشور سنت وینسنت قرار گرفته است. SVGFSA یک سازمان خصوصی با نظارت دولت است که طبق قانون پارلمان این کشور در سال 2011 برای نظارت و ارزیابی بر عملکرد شرکتهای بینالمللی که در زمینههای مالی مانند فارکس، بیمه، سرمایهگذاری و... فعالیت میکنند ایجاد شده است. بسیاری از بروکرهای جهان بخصوص کارگزاریهایی که به ایرانیان خدمات میدهند، برای انجام فعالیتهای خود از این رگوله، مجوز دریافت میکنند زیرا میزان نظارت و سختگیری رگوله SVGFSA در مقایسه با رگولههای معتبر جهان بسیار کمتر است.
دیدگاه شما بعد از تایید در سایت نمایش داده خواهد شد