سیف بروکر

معرفی رگوله‌ی میسا

سیف بروکر
سیف بروکر
۱۴۰۳/۶/۵

MISA یک سازمان رگولیشن است که در منطقه جزایر کومور و به طور خاص جزیره موهلی ایجاد شده است تا بتواند شرکت‌هایی که قرار است در این جزیره نمایندگی داشته باشند یا ثبت شرکت کنند و از طریق آن، خدمات مالی مانند سرمایه‌گذاری، فارکس، بازار سهام یا ... را به کاربران ارائه دهند تحت نظر داشته باشد. MISA یک رگولیشن سطح متوسط برای بروکرهای فارکس محسوب می‌شود که بیشتر، کارگزاری‌های تازه تاسیس آن را دریافت می‌کنند. ما در ادامه این مقاله به صورت کامل سازوکار عملکردی MISA را توضیح خواهیم داد.

رگولاتوری MISA

از سال 1998 زمانی که دولت محلی تصمیم به توسعه کسب و کار و ارائه فرصت برابر برای سرمایه‌گذاری به شرکت‌های خارجی گرفت، قوانینی برای ثبت شرکت و ارائه خدمات در دولت محلی این جزیره ایجاد شد که در نهایت یک بار دیگر مورد بازنگری قرار گرفت. در سال 2010 دولت اصلاحاتی را در قانون صدور مجوز برای فعالیت‌های بانکی و سایر فعالیت‌ها انجام داد و در سال 2019 مقررات جدیدی برای ارزهای مجازی اعمال شد. در حال حاضر MISA بیش از 25000 شرکت ثبت شده را تحت نظارت دارد که شامل 6 شرکت بیمه، 9 شرکت شرط‌بندی، 84 شرکت تراست و کارگزاری و 24 بانک بین‌المللی است.

اهداف رگوله MISA

هدف سازمان MISA ایجاد یک رگوله قوی بر پایه سازمان نظارتی است که بتواند نظارت کامل بر رفتار و عملکرد شرکت‌هایی که از این سازمان رگوله دریافت کرده‌اند داشته باشد. به طور کلی این سازمان چند هدف مهم را دنبال می‌کند که شامل موارد زیر است:

  • تعیین شرایط و الزامات: رگوله‌ها به طور واضح شرایط و الزامات لازم برای دریافت تابعیت یا مجوزهای دیگر را تعیین می‌کنند. این شامل معیارهای واجد شرایط بودن، میزان سرمایه‌گذاری مورد نیاز، و مدارکی است که باید ارائه شود.
  • حفظ امنیت و صداقت: مقررات به عنوان ابزاری برای جلوگیری از سوءاستفاده و فساد عمل می‌کنند. از طریق این مقررات، دولت می‌تواند اطمینان حاصل کند که تنها افرادی که دارای پیشینه خوب و معیارهای لازم هستند، به تابعیت دست می‌یابند.
  • حفاظت از منافع ملی: هدف دیگر رگوله‌ها این است که منافع ملی کشور را در نظر بگیرند و تضمین کنند که برنامه‌های مشابه به صورت پایدار و هماهنگ با اهداف اقتصادی و سیاسی کشور اجرا شوند.
  • شفافیت و پاسخگویی: مقررات باعث افزایش شفافیت در فرایندها می‌شوند و از طریق ایجاد استانداردها و رویه‌های مشخص، به پاسخگویی دولت در قبال شهروندان و جامعه بین‌المللی کمک می‌کنند.
  • ایجاد چارچوب قانونی: رگوله‌ها یک چارچوب قانونی و اجرایی فراهم می‌کنند که در صورت بروز مشکلات یا اختلافات، بتوان از آن برای رسیدگی به مسائل استفاده کرد.

در کل، هدف اصلی رگوله‌ها ایجاد نظم، حفظ امنیت، و اطمینان از اجرای صحیح عملکرد خدمات دهندگان مالی است.

کدام بروکرها رگوله MISA دارند؟

خود این سازمان مدعی شده که در حال حاضر بیش از 80 کارگزاری توسط آن رگوله شده است اما بروکرهایی که هم به ایرانیان خدمات ارائه کنند و هم چنین رگوله ای داشته باشند به شرح زیر هستند:

  • آلپاری؛
  • ایکس چیف؛
  • ای پلنت مارکتس؛
  • وینگو مارکتس؛
  • اوتت مارکتس؛
  • اس تی پی تریدینگ.

بررسی رگوله MISA بروکر

برای بررسی صحت رگوله دریافتی شرکت مد نظرتان از MISA، شما دو راه پیش رو دارید. روش اول این است که به خود سایت MISA مراجعه کنید، سپس در بخش List of Entities، نام بروکر مد نظرتان را جستجو کنید. در اینجا متوجه می‌شوید که آیا هنوز رگوله بروکر شما فعال است یا خیر.

بررسی رگوله موهلی بروکر
در سایت موهلی رگولاتور نام بروکر را سرچ کنید تا متوجه شوید بروکر مورد نظر این رگوله را دارد یا خیر.

یا اینکه بروکر در چه وضعیتی قرار دارد و آیا اخطار دریافت کرده است؟ روش دیگر مراجعه به خود بروکر است، عموماً کارگزاری‌ها لینک راستی آزمایی رگوله خود را در وب‌سایتشان قرار می‌دهند، از طریق آن لینک به صورت مستقیم می‌توانید وارد صفحه اختصاصی بروکر خود در سایت رگوله MISA شوید.

خلاصه مقاله رگوله MISA

در این مقاله با رگوله MISA آشنا شدید و فهمیدید که یک سازمان رگولاتوری و نظارتی است که در منطقه آفشور جزایر خودمختار کومور - موهلی قرار دارد. این رگولاتوری جزء سازمان‌های چندان حرفه‌ای و قدرتمند نیست اما بسیاری از بروکرهایی که تازه‌کار خود را شروع کرده‌اند یا می‌خواهند به شهروندان کشورهای تحت تحریم مانند ایران خدمات دهند، اقدام به دریافت آن می‌کنند.

دیدگاه کاربران درمورد رگوله میسا

دیدگاه شما بعد از تایید در سایت نمایش داده خواهد شد



نظرات حاوی الفاظ رکیک، توهین، شماره تلفن و موبایل، آدرس ایمیل، عقاید سیاسی، نام بردن از مسئولین و امثالهم تایید نمیشود.

ارزیابی

هنوز کسی نظری ثبت نکرده!