سیف بروکر

معرفی رگوله‌ی ای ام اف

سیف بروکر
سیف بروکر
۱۴۰۴/۲/۲۲

رگولاتور ها یکی از بخش های مهم در تامین امنیت و سلامت بازار‌های مالی هستند. یکی از این رگولاتور ها، نهاد نظارتی AMF است که وظیفه دارد امنیت را برای معامله‌گران با صدور مجوزهای لازم برای بروکرهای متقاضی فراهم کند. در ادامه این مقاله به بررسی دقیق رگوله AMF خواهیم پرداخت.

رگوله AMF چیست؟

رگوله سازمان نظارت بر بازارهای مالی فرانسه یا Autorité des Marchés Financiers که به اختصار AMF نوشته می‌شود، نهاد رسمی نظارت بر بازارهای مالی در فرانسه است که مسئولیت اصلی آن، نظارت بر بازارهای سرمایه، شرکت‌های سرمایه‌گذاری، بروکرها، مشاوران مالی و محافظت از سرمایه‌گذاران است. این نهاد در سال 2003 با ادغام چند نهاد مالی قبلی ایجاد شد.

AMF بر اساس قوانین اتحادیه اروپا (مثل MiFID II) و قوانین داخلی فرانسه فعالیت می‌کند و در ارتباط با نهادهای ناظر دیگر مثل ESMA و ACPR در اروپا همکاری دارد. این نهاد مجوز فعالیت به بروکرهایی می‌دهد که استانداردهای سخت‌گیرانه‌ای از جمله شفافیت مالی، کفایت سرمایه، جداسازی حساب مشتریان، ارائه گزارش‌های مالی دقیق و سیستم‌های مدیریت ریسک پیشرفته را رعایت کنند.

فعالیت بروکرهایی که تحت نظارت AMF هستند، بسیار دقیق کنترل می‌شود و برای سرمایه‌گذاران خرد، مکانیسم‌های جبران خسارت و شکایت فراهم کرده است.

تاریخچه رگوله AMF

تاریخچه رگوله AMF به تاسیس این نهاد در اوایل قرن 21 بر‌می‌گردد. زمانی که این نهاد به عنوان مرجع جدید نظارتی بر بازار‌های مالی فرانسه جایگزین دو نهاد قدیمی COB و CMF شد. این ادغام باعث ایجاد یک سازمان قوی تر و جامع تر برای نظارت بر تمامی بخش های بازار مالی فرانسه شد. اگرچه AMF به عنوان یک نهاد مستقل شناخته می‌شود اما توسط پارلمان فرانسه و وزارت اقتصادی و دارایی فرانسه نظارت می‌شود.

رگولیشن amf
رگولیشن AMF مربوط به نهاد ناظر بازارهای مالی فرانسه است که بر شفافیت، امنیت و سلامت فعالیت‌های مالی نظارت دارد.

مدیر اجرایی این رگولاتور توسط شخص رئیس جمهور فرانسه انتخاب می‌شود و هر مدیر اجرایی به مدت پنج سال وظیفه ریاست این نهاد را بر‌عهده دارد. علاوه بر مدیر اجرایی، هیئت مدیره این نهاد نیز توسط رئیس جمهور انتخاب می‌شوند. این رگوله مجموعه ای از قوانین را جهت حفظ امنیت سرمایه گذاران و ارتقای شفافیت در بازار‌های مالی فرانسه وضع کرده است.

وظایف رگوله AMF

وظایف رگوله AMF به طور کلی شامل موارد زیر است:

  1. اطلاع رسانی به سرمایه‌گذاران
  2. ایجاد ثبات مالی
  3. تنظیم مجوز، نظارت و تحقیق درباره سازمان های مالی
  4. کمک به مقررات مالی بین المللی
  5. حمایت از پس انداز‌های سرمایه‌گذاران

کدام بروکرها مجوز AMF را دارند؟

طبق بررسی سایت ویکی اف ایکس این رگوله 148 عضو دارد، در ادامه بروکرهای دارای این رگوله را برای شما آورده ایم:

اعتبار رگوله AMF

رگوله AMF از اعتبار بالای AA در سایت WikiFX برخوردار است، علت این اعتبار به عواملی همچون، اعتبار مجوز، حفاظت از سرمایه‌های سرمایه‌گذاران، قوانین رگولاتوری، پیشینه این نهاد و مدیریت ریسک این سازمان است.

اعتبار رگوله amf
رگوله AMF یکی از معتبرترین رگولاتوری‌های مالی در سطح اروپا و جهان است و در رده‌بندی جهانی، جزو رگولاتورهای سطح اول (Tier-1) قرار دارد.

نحوه بررسی رگوله AMF

برای بررسی صحت مجوز بروکری با ادعای داشتن مجوز AMF کافیست، شماره مجوز یا نام بروکر را داخل سایت رگولاتوری به آدرس www.amf-france.org سرچ کنید تا مطمئن شوید که بروکر مورد نظر تحت نظارت این رگولاتور است.

رگوله ای ام اف
برای اینکه متوجه شوید بروکر شما رگوله ای ام را دارد یا خیر، فقط کافی است از بخش جست و جو سایت نام بروکر را سرچ کنید.

البته که اگر بروکری مجوز از این رگولاتوری داشته باشد باید در اسناد رسمی آن به ثبت رسیده باشد که با یک سرچ ساده در اسناد سایت بروکر می‌توانید آن را پیدا کنید.

خلاصه مقاله رگوله AMF

بر اساس آنچه در این مقاله خواندیم، رگولاتوری AMF از سال 2003 فعالیت خود را پس از ادغام دو نهاد اصلی CMF و COB جهت نظارت بر نهادهای مالی و ایجاد شفافیت در فعالیت های مالی فرانسه شروع کرد. این رگولاتوری با ارائه مجوز‌هایی با اعتبار بین‌المللی بالا به بروکر‌ها امکان فعالیت آن ها در کشور فرانسه را می‌دهد. لذا بسیاری از بروکرهایی که این مجوز را دارند به ایرانیان خدمات ارائه نمی‌دهند.

دیدگاه کاربران درمورد رگوله ای ام اف

دیدگاه شما بعد از تایید در سایت نمایش داده خواهد شد



نظرات حاوی الفاظ رکیک، توهین، شماره تلفن و موبایل، آدرس ایمیل، عقاید سیاسی، نام بردن از مسئولین و امثالهم تایید نمیشود.

ارزیابی

هنوز کسی نظری ثبت نکرده!